Warning: PDO::__construct(): MySQL server has gone away in /home/men10001/public_html/system/classes/Database.php on line 13

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/men10001/public_html/system/classes/Database.php:13) in /home/men10001/public_html/system/classes/PageController.php on line 5

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/men10001/public_html/system/classes/Database.php:13) in /home/men10001/public_html/system/classes/PageController.php on line 5
Molnár István | Rekreal-Sport.hu
Tensi-Rekreál Sport
Ha a megszokottnál többre vágysz!
+36-1-345-1536 Kapcsolat

Molnár István

A síelés 3 éves korom óta része az életemnek, de már a gimnáziumi éveim alatt eldöntöttem, hogy egy hobbinál komolyabban szeretnék foglalkozni vele.
Számomra is egy oktatóval eltöltött hét után nyíltak meg azok a kapuk, amiken belépve egy teljesen új és intenzívebb élményt adott a síelés.
Épp ezért legyen szó kezdőkről vagy haladókról, szeretném, ha ők is olyan élményekkel gazdagodnának, amelyek igazán teljessé tehetnek egy sítúrát.

A Testnevelési Egyetemen szereztem az első diplomámat, ez idő alatt lettem minősített síoktató is, úgyhogy már 2006 óta tanítok gyereket és felnőtteket síelni, snowboardozni.
Hiszem, hogy sosem késő tanulni, a TF után a Corvinus Egyetem, majd a BME iskolapadjait is koptattam.
A sport más területe is szerves része az életemnek, ugyanis még mindig aktívan röplabdázom, tanítok a Testnevelési Egyetemen, illetve személyi edzőként és röplabda edzőként is dolgozom.

sí- és snowboardoktató