Tensi-Rekreál Sport
Ha a megszokottnál többre vágysz!
+36-70-935-3988 Kapcsolat

Stéger András

Családi vonalon ismerkedtem meg a síeléssel, szüleim 5 éves koromban állítottak először sílécre.
Úgy gondolom nagy szerencsém volt, több okból is.
Egyrészt abban az időben nem volt még ilyen elterjedt, népszerű sport a síelés. Pedig, akkor még 10-12 hétvégén lehetett síelni a Normafánál egy szezonban.
Akkoriban sífelvonót nemhogy kipróbálni nem tudtunk, de nem is nagyon hallottunk róla.
Vasárnaponként 10-12-szer gyalogoltunk föl a dobogókői, normafai sípályák aljából egy újabb csúszásért, ennek ellenére megszerettük ezt a gyönyörű szép sportot.

Fiatal és ifi koromat egy másik sportág, az öttusa határozta meg, Ebben értem el sportolói karrierem komolyabb eredményeit.
Sajnos 21 éves koromban egy váratlan fordulat miatt, le kellett mondanom a hivatalos sport-pályafutásról.
A helyemet keresve a „civil” életben először számítógép programozó- szervezőként diplomáztam, de elhelyezkedésem után rövidesen rájöttem, hogy én sport nélkül nem tudok létezni!

Így, e kis kanyar után pedagógusi diplomát szereztem testnevelés – földrajz szakon, majd tovább fejlesztve ez irányú képzettségemet, elvégeztem a Testnevelési Egyetemet.
Itt a tanári diplomán kívül, számos sportágban szereztem különböző szintű edzői képesítéseket.
Nyolc év tanítás után, mint főiskolai adjunktus hagytam ott a főiskolát, hogy végre megérkezzem igazi hivatásomhoz, a szabadidősport oktatáshoz és szervezéshez.

1992-ben alakítottam meg a Rekreál Sport Tours Kft-t, mely családi vállalkozásból nőtte ki magát egy profi, ám nem hétköznapi utazási vállalkozássá, olyanok számára, akik elsősorban a sportot és az aktív pihenést kedvelik. A cég 2002-ben alakult utazási irodává, melynek központi tevékenysége a sportoktatás és sportos szabadidő programszervezés.
Azóta érzem, hogy igazán a helyemen vagyok.
Itt lehetőségem nyílik sport-programok kitalálására, megszervezésére, lebonyolítására és gyakran a különböző sportágak oktatására is.
Külön örömömre szolgál, hogy lányom, Anna is bekapcsolódott ebbe a munkába, 2015 óta dolgozunk együtt.
A cég az elmúlt közel 30 év sikereit -családomon kívül- egy nagyszerű oktató, edző gárdának is köszönheti, akikről nyugodtan állíthatom az elcsépelt, ámde igaz közhelyet:  „Mindez nem jöhetett volna létre, ha ők nincsenek!”

Remélem lesz még módom sok érdekes, izgalmas programot szervezni, vezetni NEKTEK!
Találkozunk a sípályán, a lovardában, a vízi- és kerékpártúrákon vagy az erdei gyalogösvények egyikén…


Rekreál Aktív Kft ügyvezetője,
nemzetközi minősítésű síoktató,
túravezető
Ajánlatot kérek Megosztom Vendégkönyv