Tensi-Rekreál Sport
Ha a megszokottnál többre vágysz!
+36-1-345-1536 Kapcsolat
smiley-happy smiley-sad smiley-wink smiley-surprised smiley-questioning idojaras-esos idojaras-felhos idojaras-havazas idojaras-kodos idojaras-napos idojaras-szakadozott-felhos idojaras-viharos idojaras-zaporos

Kelet Tirol - Lienz / Ainet - Aineterhof** (Ausztria)

Határtalan síélmények az Alpok és a Dolomitok találkozásánál - 8 pályarendszer - 1 síbérlettel

Csoportos sítúrák Ellátással Gyermekkedvezmény Sítúrák oktatással Utazás egyénileg Wi-Fi
18 nap indulásig

Szállás: Aineterhof**

Időpont: 2020. márc. 12. - 15. (4 nap/3 éj)

Részvételi díj: 185 €/felnőtt

Családi sítúra síovi-síisivel - Kelet Tirol - Lienz / Ainet - Aineterhof** (Ausztria)

Ausztria kelet-tiroli régiója a legmagasabb sírégiók egyike, közvetlen a Grossglockner szomszédságában.
Ennek köszönhetően nemcsak, hogy márciusban, de még áprilisban is nagyszerű a hó minősége, síelésre kiválóan alkalmas.
A kombinált síbérlet lehetőséget nyújt mindenki számára, hogy a régió 8 különálló pályarendszerét kipróbálhassa. A pályák jó minőségű utakon közelíthetők meg. A régió egyik rendszerére sem jellemző a zsúfoltság. Egy sítúra alkalmával érdemes több rendszert is meglátogatni. A hosszú erdei pályák vagy a gleccser hangulatú széles pályák között is lehet választani. A fun-parkokkal és épített ugratókkal tűzdelt rendszerek számos lehetőséget biztosítanak a freestyle szerelmeseinek. Akiket nem a lesiklás élménye vonz, azok számára tudjuk ajánlani a sífutópályákat vagy túraútvonalakat. A pihenést a családias hütték biztosítják tiroli specialitásokkal. A szálloda a sírendszer középpontjában helyezkedik el.
 

Távolság Budapesttől: 620 km
Utazás: Egyénileg
Sípályáktól való távolság: 7 km
Elhelyezés: 2-6 ágyas szobákban
Ellátás: Félpanzió.
Szolgáltatások: internet, sítároló, parkoló.

Minimum létszám: 20 fő

Programajánlat

Tudod az idén mi a pálya?
A TENSI-REKREÁL FRISSÍTETT!   >>


A GYERMEKES CSALÁDOK EGYIK LEGFONTOSABB SZEMPONTJA UTAZÁSUK IDEJE ALATT, HOGY GYERMEKEIK BIZTONSÁGBAN ÉS KORUKNAK MEGFELELŐ ELFOGLALTSÁGOT, OKTATÁST BIZTOSÍTVA, ÉRTÉKESEN TÖLTHESSÉK EL IDEJÜKET. A CSOPORTOT KÍSÉRŐ SÍOKTATÓK GONDOSKODNAK ARRÓL, HOGY A SZÜLŐK NYUGODTAN SÍELHESSENEK VAGY PIHENHESSENEK, MIKÖZBEN CSEMETÉIKKEL TAPASZTALT OKTATÓK, PROGRAMSZERVEZŐK FOGLALKOZNAK.

GYEREKEKNEK - SÍOKTATÁS VAGY SNOWBOARDOKTATÁS

• A SÍOVI, a SÍISI, a gyerekek számára biztonságot, EGÉSZNAPOS PROGRAMOKAT, a gyermek korának és tudásának megfelelő OKTATÁST, fantasztikus sí élményeket, kalandokat biztosítanak, magas szintű szakmai háttérrel
• Szakképzett oktatók vezetésével
NAPI 2x2 ÓRÁBAN, napközben ebédszünettel
• Biztonságos sízés, játékos tanulás, kalandok, élmények a hasonló korú társakkal

Programok a sípályán: kincskereső, csillagszórós síelés, csokiszedegető játék sítalpakon, snowboard „kóstoló”, síverseny saját tűzött pályán, eredményhirdetés oklevéllel és érmekkel, kalandsízés a nagyobbaknak…
Sízés utáni animációs programok: játszóház, gyerek diszkó, rajzverseny, lufihajtogatás, arcfestés, bukósisak díszítés, activity, csocsóbajnokság, ping-pong bajnokság, pizzaparti...

FELNŐTTEKNEK - GONDTALAN SÍELÉS - A SZÜLŐK IS SZABADSÁGON

• Igény esetén EGÉSZ NAPOS GYERMEKFELÜGYELET (a síoktató ebédszünetben is felügyeli, megebédelteti a gyerekeket), sízés után játszóház a gyerekeknek, hogy a szülő is pihenhessen, kikapcsolódhasson
• A felnőtteknek FAKULTATÍV magyar nyelvű - vagy SNOWBOARDOKTATÁS, EDZÉS magasan képzett oktatók segítségével (kezdőtől haladóig, napi 2 órában) amely FEJLETT TECHNIKAI ESZKÖZÖK bevonásával történik – marad ELEGENDŐ IDŐ a szabad sízésre is.
• Sítúravezetés, bátrabbaknak kalandsízés
MINI SÍSZAFARI – előtérben az élmény síelés
• Formáció sízés
• Sítúrázás
HÓTALPAS túrák

Az élet a SÍELÉS UTÁN sem áll meg! KÜLÖNLEGES PROGRAMJAINKKAL tesszük még élménydúsabbá az együtt töltött napokat.
Klubprogramok: esti síelés és szánkózás, korcsolyázás – játék a jégen, jéghoki és curlingezés, videóest „bátorító síelemzéssel”, masszázs, jóga programok, táncos estek és retró diszkó, zenés vetélkedők, borestek, a hét végén átélheted a családi vagy egyéni síversenyek kellemes izgalmát és a résztvevők dicsőségét...

A programváltozás jogát irodánk fenntartja, az aktuális programok a helyszíni adottságoknak, időjárási körülményeknek és szakmai szempontoknak megfelelően kerülnek kiválasztásra, megszervezésre.
A „Családi sítúra - síisi síovival” programoknál 4-14 éves kor között kötelező, a felnőtteknek fakultatív a sí -és snowboardoktatás, edzés, melynek díja 100-130 EUR/fő/turnus.

Szállás - Ainet - Aineterhof** (Ausztria)

Aineterhof**

A szálloda egy csendes kis falu, Ainet központjában található, 7 km-re a tartomány fővárosától, Lienztől. A levegő kristálytiszta és a természet érintetlen ebben a nyugodt, barátságos falucskában és környezetében. A 730 méteres magasságban fekvő település az Isel folyó völgyében helyezkedik el, Kelet-Tirol fenséges hegyei által körülölelve. Megújult szobákkal, segítőkész személyzettel és éttermük ízletes, új kínálatával várnak minden kedves hozzájuk látogatót. A szálloda 18 szobával rendelkezik, ezek az épület első és második emeletén helyezkednek el.  A WC-vel és zuhanyozóval rendelkező szobák 2, 3, 4, 5 illetve 6 ágyasak, összesen 65 fő számára biztosítva ezáltal kényelmes szállást.  A szobákban ingyenes Wifi szolgáltatás van. Az épület könnyen megközelíthető. A vendégeknek saját, ingyenesen igénybe vehető parkoló áll rendelkezésére. A reggel itt mindig jól indul. Ennek záloga a csodás kilátás éppúgy, mint a bőséges reggeli. A tulajdonosoknak különösen fontos, a vendégek nyugalma, maximális kényelme és az egészséges, tiszta levegő, ezért a szálloda teljes területén tilos a dohányzás.

 

Részvételi díj

Részvételi díj EUR / fő / turnus 2020. március 12-15.
Felnőtt standard 185 EUR
Gyermek (0 - 3 éves) Ingyenes
Gyermek (4 - 6 éves) 149 EUR
A részvételi díj tartalmazza: a szállást 3 éjszakára félpanziós ellátással és az útlemondási biztosítást.
A részvételi díj nem tartalmazza: az idegenforgalmi adót, a gyerekeknek síoktatást: 4-14 éves kor között : 100 €/fő/turnus. Felnőtteknek fakultatívan kérhető sí- és snowboardoktatás, edzés ára: 100 €/fő/turnus. Síbérlet a helyszínen fizetendő!

 

Síinfo: Hohe Tauern Sud 258 km (686 - 2621 m)

Ausztria kelet-tiroli régiója a legmagasabb sírégiók egyike, közvetlen a Grossglockner szomszédságában. A kombinált síbérlet lehetőséget nyújt mindenki számára, hogy a régió 8 különálló pályarendszerét kipróbálhassa. A pályák jó minőségű utakon közelíthetők meg. A régió egyik rendszere sem zsúfolt. Egy sítúra alkalmával érdemes több rendszert is meglátogatni. Lehet választani a hosszú erdei pályák vagy a gleccser hangulatú széles pályák között. A funparkokkal és épített ugratókkal tűzdelt rendszerek számos lehetőséget biztosítanak a freestyle szerelmeseinek. Akiket nem a lesiklás élménye vonz, azok számára tudjuk ajánlani a sífutópályákat vagy túraútvonalakat. A pihenést mindenki számára a családias hütték biztosítják tiroli specialitásokkal. A szállodánk a sírendszer középpontjában helyezkedik el.

 


AZ 5 LÉGNAGYOBB PÁLYARENDSZER A RÉGIÓBAN:

Matrei-Kals – Grossglockner Resort
A régió legnagyobb összefüggő pályarendszere 115 km hosszú és ez egyben a legmagasabban fekvő is (Cimaross 2621 m). A kilátóból rálátás nyílik a Grossglockner csúcsára. A szállástól 7 km-re található a matrei-i felvonó, de a hegy a másik oldaláról is megközelíthető Kals-ból. A kezdő síelőknek és snowboardosoknak az egyik legideálisabb terep hosszú, széles, egyenletes meredekségű és jól átlátható tanuló pályáival. A felső részen fekete és piros pályák várják a haladókat. A sífutók és túrázók számára igazi paradicsom. A funparkban slide-ok és ugratók vannak. Ezen felül 7 km-es szánkópálya is van.

St. Jakob in Defereggen
Ehhez az 52 km-es pályarendszerhez 20 km-t kell autózni egy gyönyörű völgyben. A legmagasabb pontja 2525 m. Klímájának köszönhetően a hó minősége mindig kiváló és fekvése miatt úgy érezhetjük magunkat, mintha gleccseren lennénk. Itt alakították ki a régió legnagyobb fun parkját, ahol rengeteg különböző elemen lehet kipróbálni az ugrásokat és slide-olásokat (BigAir, StairSetup, downRail, rainBow, curvedBox, kinkedRail, jibVWbus, stepUp, kickerLine és butterBox). A parkolóig le lehet csúszni. Innen számos sífutópálya is indul a völgyben.

Lienz - Zettersfeld
24 km síelhető be a Lienz városa fölött 2270 méterrel elhelyezkedő napos pályarendszeren. A szállástól 16 km. Igazi családi pályarendszer! Kellemes meredekségű, hosszú és széles pályái mindenki számára élvezhetők. Baby funpark is van, hogy ne csak a nagyok tudják gyakorolni az ugrálást. Nagy létszámú csoportok oktatására kifejezetten alkalmas hely. A nem sízők kellemes laza túrát tehetnek a pályák mellett.

Sillian – Hochpustertal Skizentrum
Az 59 km-es rendszer, 39 km-re van a háztól az olasz határ közelében. Könnyen megközelíthető a völgyben ez a 2400 méter magas napos fekvésű rendszer. Fent gleccser hangulatú a kilátás, de erdei pályán teljesen le lehet csúszni a parkolókig. Kellemes meredekségű pályái kitűnően alkalmasak carvingolásra és nagy funpark is van kiépítve a freestyle-osok számára.

Mölltaler Gletscher
Karintia legmagasabban fekvő síterepe. 3120 méteres magasságból indulnak pályái 53 km hosszan. A háztól 55 km-es autózással érhető el. A régióban ez a rendszer biztosítja az állandó hógaranciát, bár az elmúlt években ennek indokolt igénybevételére nem volt szükség. A gleccservasút 8 perc alatt visz fel a 2108 méterre, a középállomáshoz. Itt a síszezon októberben kezdődik és május közepéig tart. A legfelső pályákat nyáron is megnyitják a síelők számára. A leghosszabb lesiklópálya a FIS minősítéssel rendelkező Abfahrt Eissee 7 km-es. A sífutókat 13 km hosszú, jól előkészített magaslati sífutópálya várja.


További pályák a régióban:

Hochstein
Ezen a lienzi pályán 6 km síelhető be, a csúcs 2000 méteren van. A háztól csak 13 km. Pályái javarészt erdős részeken terülnek el, így rossz időjárási viszonyok esetén is élvezhető a csúszás. A terepet meredeksége miatt haladóknak ajánljuk. Kétévente női alpesi sí VK-t rendeznek itt. Plusz kikapcsolódási lehetőség a bobpálya, ami 2700 méteren keresztül kanyarog le.

Ankogel – Mallnitz
13 km hosszú a pályarendszere, legmagasabb pontja 2630 m. Pályái szélesek, és hosszúak. Ezt a pályát a távolsága miatt nekünk nem érdemes látogatni, mert 70 km-re van a háztól, de aki szeret felfedező túrákat tenni, azoknak ajánljuk.

Obertilliach
A sípályarendszer 16 kilométeres és 2000 méter fölött indul. A szállástól 50 km az olasz határ felé. Van egy 6,5 km-es szánkópályája, és a völgyben egy 60 km-es sífutópálya-hálózata. Központja hangulatos házaival műemlék-védett.

Kartisch
35 km-re van a háztól ez a 4 km-es pálya. Ideális családoknak és kezdő síelőknek.

Matrei – 3 napos síbérlet: (helyszínen fizetendő)
Az árak személyenként értendők. Március 13-15
Felnőtt 143,- EUR
Gyermek – 2001 és 2013 között születettekre érvényes 71,50- EUR
Bébi – 2014 után születettekre érvényes Ingyenes


HASZNOS INFORMÁCIÓ
: Sífelszerelés bérlésére a helyszínen vagy kedvezményesen itthon partnerünknél van lehetőség. (Vadon Sport – www.vadonsport.hu)

 


SÍ- és SNOWBOARDOKTATÁS

Sí- és snowboardoktatásra elsősorban a „Családi sítúrák - síisi és síovival” programokon van lehetőség, a fent meghírdetett feltételeknek megfelelően, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.

EGYÉNI és KISCSOPORTOS OKTATÁS

Sí- és snowboardoktatóink az oktatással meghirdetett programjaink során a csoportos oktatáson túl egyéni és kiscsoportos oktatást is vállalnak.
Egyéni síoktatás ára: 50 EUR/fő/1,5 óra.
Kiscsoportos oktatás maximum 4 fő esetén: 2 főnél 90 EUR/1,5 óra, további személyek díja: 35 EUR/fő/1,5 óra.

 

SÍELÉS UTÁNI LEHETŐSÉGEK: bobozás, szauna, uszoda, városlátogatás.

Fontos tudnivalók

Figyelem! Gyerekeknek 15 éves korig a bukósisak használata kötelező! A pályarendszereknél bukósisakok a síkölcsönzőkben bérelhetők. Biztosítás: a részvételi díj egyéni baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást nem tartalmaz, e nélkül ne induljon útnak! Irodánkban és weboldalunkon EUB biztosítás köthető.

Az úton Veled tart:
Kovács Péter
nemzetközi minősítésű síoktató
Bemutatkozás »
Vörös Domonkos
sí- és snowboardoktató
Bemutatkozás »
A változás jogát fenntartjuk.
Jelentkezési határidő:
2020. március 09.
Stéger Nusi
kiutazási referens
Térkép, útvonalterv
Utastájékoztató
Árfolyamok
EUR 337.1
USD 312.1
CZK 13.45
RON 70.17
HRK 45.25
CHF 317.72