Tensi-Rekreál Sport
Ha a megszokottnál többre vágysz!
+36-70-935-3988 Kapcsolat
smiley-happy smiley-sad smiley-wink smiley-surprised smiley-questioning idojaras-esos idojaras-felhos idojaras-havazas idojaras-kodos idojaras-napos idojaras-szakadozott-felhos idojaras-viharos idojaras-zaporos

Kreischberg - Murau - Gasthaus Murtalerhof*** (Ausztria) március 11-15.

Szabadság a szülőknek, élmény az egész családnak a márciusi hosszú hétvégére

Autóbuszos ajánlatok Csoportos sítúrák Ellátással Gyermekkedvezmény Sítúrák oktatással Szauna Utazás egyénileg Wellness Wi-Fi
33 nap indulásig

Időpont: 2023. márc. 11. - 15. (5 nap/4 éj)

Részvételi díj: 369 €/felnőtt

Családi sítúra síovi-síisivel - Murau - Kreischberg - Gasthaus Murtalerhof*** (Ausztria)

Murau - Kreischbergen a haladó és profi sízők is megtalálják a számításukat. A 2118 méter magas Rosenkranz csúcsra vivő ülőszékes és csákányos felvonók mentén kitűnő piros és fekete jelzésű pályák, valamint külön buckapálya található, a kijelölt pályák között pedig vadregényes lesiklásra, mélyhavazásra is van lehetőség. A 2013 decemberében átadott 2,1 km hosszú 10 személyes kiskabinos lifttel egészen a Kreischberg csúcsáig fel lehet menni. A széles pályák a carvingsízésre kiválóan alkalmasak. Kreischberg ideális családi síterep: mérete éppen megfelelő a családi sízésre, hiszen miközben minden családtag megtalálhatja a neki legjobban tetsző pályát, nehéz eltévedni, a középállomás biztos találkozási pontot jelent. A széles kék pályákon az egész család együtt sízhet, külön élmény lehet a gerincen végighaladó panorámapályán való közös lesiklás.
A hegyen a gyerekeket különböző attrakciók várják: Aliz télországban és dinópark, "szellemvasút", ugratók, mesefigurákkal jelölt erdei síösvények, trambulin, jégtanya hócsúszdával és hóalagúttal, snow tubing pálya, sőt, egy több kilométer hosszú szánkópálya is van.
Embert próbáló a pályarendszer alsó szakasza, ahol egy hosszú fekete pályán lehet lejutni a völgyállomásig. Kevésbé gyakorlott sízőknek ezt a szakaszt nem ajánljuk, ők kabinos lifttel juthatnak vissza biztonságosan a völgybe.
Itt található a világ egyik legnagyobb pályagépe, melyet a "The Beast", vagyis a "szörnyeteg" névre keresztelték. A gép 527 lóerős és 7,25 méter széles.
 

Távolság: Budapesttől 460 km
Utazás: Egyénileg
Sípályáktól való távolság: a felvonótól 10 km-re.
Elhelyezés: 2, 3, 4 fős komfortos szobákban.
Ellátás: félpanzió
Szolgáltatások: szauna, gőzfürdő, WiFi, fürdőköpeny, parkoló Térítés ellenében: bowlingpálya , söröző.
Jelentkezési határidő Törzsutas kedvezménnyel: 2023. január 15.

Minimum létszám: 20 fő

Programajánlat

A GYERMEKES CSALÁDOK EGYIK LEGFONTOSABB SZEMPONTJA UTAZÁSUK IDEJE ALATT, HOGY GYERMEKEIK BIZTONSÁGBAN ÉS KORUKNAK MEGFELELŐ ELFOGLALTSÁGOT, OKTATÁST BIZTOSÍTVA, ÉRTÉKESEN TÖLTHESSÉK EL IDEJÜKET.
A CSOPORTOT KÍSÉRŐ SÍOKTATÓK GONDOSKODNAK ARRÓL, HOGY A SZÜLŐK NYUGODTAN SÍELHESSENEK VAGY PIHENHESSENEK, MIKÖZBEN CSEMETÉIKKEL TAPASZTALT OKTATÓK, PROGRAMSZERVEZŐK FOGLALKOZNAK.

GYEREKEKNEK - SÍOKTATÁS VAGY SNOWBOARDOKTATÁS

  • SÍOVI, a SÍISI, a gyerekek számára biztonságot, EGÉSZNAPOS PROGRAMOKAT, a gyermek korának és tudásának megfelelőOKTATÁST, fantasztikus sí élményeket, kalandokat biztosítanak, magas szintű szakmai háttérrel
    • Szakképzett oktatók vezetésével
    • NAPI 2x2 ÓRÁBAN, napközben ebédszünettel
    • Biztonságos sízés, játékos tanulás, kalandok, élmények a hasonló korú társakkal
    Programok a sípályán: kincskereső, csillagszórós síelés, csokiszedegető játék sítalpakon, snowboard „kóstoló”, síverseny saját tűzött pályán, eredményhirdetés oklevéllel és érmekkel, kalandsízés a nagyobbaknak…

Sízés utáni animációs programok: játszóház, gyerek diszkó, rajzverseny, lufihajtogatás, arcfestés, bukósisak díszítés, activity, csocsóbajnokság, ping-pong bajnokság, pizzaparti...


FELNŐTTEKNEK - GONDTALAN SÍELÉS
- A SZÜLŐK IS SZABADSÁGON

• Igény esetén EGÉSZ NAPOS GYERMEKFELÜGYELET (a síoktató ebédszünetben is felügyeli, megebédelteti a gyerekeket), sízés után játszóház a gyerekeknek, hogy a szülő is pihenhessen, kikapcsolódhasson
• A felnőtteknek FAKULTATÍV magyar nyelvű - vagy SNOWBOARDOKTATÁS, EDZÉS magasan képzett oktatók segítségével (kezdőtől haladóig, napi 2 órában) amely FEJLETT TECHNIKAI ESZKÖZÖK bevonásával történik, de ezek után még marad ELEGENDŐ IDŐ a szabad sízésre is.
• Sítúravezetés, bátrabbaknak kalandsízés
MINI SÍSZAFARI – előtérben az élmény síelés
• Formáció sízés
• Sítúrázás
HÓTALPAS túrák

Az élet a SÍELÉS UTÁN sem áll meg! KÜLÖNLEGES PROGRAMJAINKKAL tesszük még élménydúsabbá az együtt töltött napokat.
Klubprogramok: esti síelés és szánkózás, korcsolyázás – játék a jégen, jéghoki és curlingezés, videóest „bátorító síelemzéssel”, masszázs, jóga programok, táncos estek és retró diszkó, zenés vetélkedők, borestek, a hét végén átélheted a családi vagy egyéni SÍVERSENYEK kellemes izgalmát és a résztvevők dicsőségét…

Az utazás egyénileg történik, a csoportot kísérő síoktatók a helyszínen várják a vendégeket az érkezés estéjén. Csoportbeosztás az érkezés napját követő reggelen, az első napi sízés előtt.
A programváltozás jogát irodánk fenntartja, az aktuális programok a helyszíni adottságoknak, időjárási körülményeknek és szakmai szempontoknak megfelelően kerülnek megszervezésre. 
A meghirdetett oktatás programunkban felnőtteknek 2 óra, gyermekeknek 2 x 2 óra szerepel.
Előfordulhat, hogy egy adott csoport létszáma nem éri el a 4 főt. Abban az esetben, ha egy csoportban 1-3 fővel foglalkoznak oktatóink, akkor felnőtteknek napi 1x, gyermekeknek napi 2 x 1,5 órás oktatást tartunk, mert ebben az esetben egyéni, illetve kis csoportos oktatásnak minősül a foglalkozás.
Az oktatáson való részvételt, abban az esetben tudjuk garantálni, ha itthon történik meg az oktatásra való jelentkezés és befizetés. Természetesen a helyszínen is lehet jelentkezni. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy fogadni tudjuk a jelentkezést, de előfordulhat, hogy nem lesz megfelelő létszámú az oktató csapat a helyszínen, mivel oktatóink számát az itthon történt bejelentkezés alapján határozzuk meg.

 

Szállás - Murau - Kreischberg - Gasthaus Murtalerhof***(Ausztria)

Gasthof Murtalerhof***

Meghívjuk Önt, hogy pihenjen egy igazán hangulatos légkörben a Gasthof Murtalerhof vendégházban, kicsit távolodjon el a mindennapoktól, igazán kikapcsolódjon és élvezze a természetet.
Fogadó 14 db kétágyas, 6 db többágyas és 2 db egyágyas szoba mellett, különböző alkalmakra is kínál megfelelő helységeket.
A bálteremben 200, az étteremben 40 férőhely található, a hangulatos Zirbenstube pedig mintegy 30 fő befogadására alkalmas.
A házon belüli tekepálya, játszótér, szaunarészleg és sok panorámás ablakkal ellátott reggelizőterem is rendelkezésre áll.
A Lassacher család gondoskodik vendégeik jólétéről a Murtalerhof fogadóban. A Murtalerhof épülete Stadl / Mur városának központjában található, közvetlenül a Mur kerékpárút mellett.
Ez a központi elhelyezkedés egyben garantálja a nyugalmat és a vidéki idillt is.

Részvételi díj

 
Részvételi díj- EUR/fő/turnus 2023. március 11 - 15.  2023. március 11 - 15. 
    Törzsutas kedvezménnyel, a jelentkezési határidőn belüli foglalással
Felnőtt 385 EUR 369 EUR
Gyermek (0-1,99 éves korig) Ingyenes Ingyenes
Gyermek (2-5,99 éves korig) 189 EUR 179 EUR
Gyermek (6-9,99 éves korig) 239 EUR 229 EUR
Gyermek (10-13,99 éves korig) 289 EUR 278 EUR
Felnőtt pót- 3. ill. 4. ágyon    
A részvételi díj tartalmazza: a szállást 4 éjszakára félpanzióval a wellness részleg használatát és az útlemondási biztosítást.
A részvételi díj nem tartalmazza: idegenforgalmi adót 2,50 €/fő/éj 15 éves kor fölött, gyerekeknek 4 éves kortól és a felnőtteknek, a fakultatív sí- vagy snowboardoktatás, edzés árát: 125 €/fő/turnus - törzsutas kedvezménnyel 110 €/fő/turnus.
A gyermek árak csak a 3., illetve a 4. ágyra értendők!
Síbérlet a helyszínen fizetendő.
 

Síinfo: Murau - Kreischberg 42 km (868 - 2118m)

42 km sípálya (fekete: 9 km piros: 16 km kék: 17 km)

14 felvonó (3 kabinos-, 4 ülős-, 7 húzó felvonó)


A magyar síelők egyik kedvenc úticélja
a Murau város közelében lévő síközpont. A pályarendszer alkalmas kezdőknek, haladóknak, gyerekeknek, családoknak és a snowboardosoknak is.
A profi sízők számára ideálisak a csúcsról induló fekete és piros, illetve a buckapályák.
A korszerű hóágyúrendszer gondoskodik a decembertől áprilisig tartó hóról.
Embert próbáló a pályarendszer alsó szakasza, ahol egy hosszú fekete pályán lehet lejutni a völgyállomásig. (Kevésbé gyakorlott sízőknek ezt a szakaszt nem ajánljuk, ők kabinos lifttel juthatnak vissza biztonságosan a völgybe.)
2013 Decemberétől új 10 személyes kabinos felvonóval és új pályákkal várják a vendégeket.

Kreischberg - Lachtal – 4 napos - síbérlet                                                                                                                                                                                                                                              
Felnőtt 216 EUR/fő
Diák (érvényes igazolvánnyal) 173 EUR/fő
Junior 173 EUR/fő
Gyermek 108 EUR/fő
Bébi Ingyenes
Diák (1997 és 2003 között születettekre érvényes)
Junior (2004 és 2006 között születettekre érvényes)
Gyermek (2007 és 2016 között születettekre érvényes)
Bébi (2017 után születettekre érvényes)

HASZNOS INFORMÁCIÓ: Sífelszerelés bérlésére a helyszínen vagy kedvezményesen itthon partnerünknél van lehetőség. (Vadon Sport – www.vadonsport.hu)
 

 
SÍOKTATÁS és SNOWBOARDOKTATÁS

Csoportos síoktatásra és snowboardoktatásra elsősorban a „Családi sítúrák - síisi és síovival” programokon van lehetőség, a fent meghírdetett feltételeknek megfelelően, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.


EGYÉNI és KISCSOPORTOS OKTATÁS

Síoktatóink és snowboardoktatóink az oktatással meghirdetett programjaink során a csoportos oktatáson túl egyéni és kiscsoportos oktatást is vállalnak.
Egyéni síoktatás ára: 70 EUR/fő/1,5 óra.
Kiscsoportos oktatás maximum 4 fő esetén: 2 főnél 100 EUR/1,5 óra, további személyek díja: 40 EUR/fő/1,5 óra.

 

SÍELÉS UTÁNI LEHETŐSÉGEK: uszoda, kivilágított esti sí- és szánkópálya.

 

Fontos tudnivalók

Figyelem!
Gyerekeknek 15 éves korig a bukósisak használata kötelező!
 
A pályarendszereknél bukósisakok a síkölcsönzőkben bérelhetők. 
Biztosítás: a részvételi díj egyéni baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást nem tartalmaz, e nélkül ne induljon útnak!
Irodánkban és weboldalunkon EUB biztosítás köthető.

Az úton Veled tart:
Stéger András
Rekreál Aktív Kft ügyvezetője,
nemzetközi minősítésű síoktató,
túravezető
Bemutatkozás »
Molnár István
sí- és snowboardoktató
Bemutatkozás »
Kováts Viki
síoktató
Bemutatkozás »
A változás jogát fenntartjuk.
Még van szabad helyünk
Jelentkezési határidő:
2023. január 15.
Stéger Anna
kiutazási referens
Árfolyamok
EUR 0
USD 0
CZK 0
RON 0
HRK 0
CHF 0