Tensi-Rekreál Sport
Ha a megszokottnál többre vágysz!
+36-1-345-1536 Kapcsolat
smiley-happy smiley-sad smiley-wink smiley-surprised smiley-questioning idojaras-esos idojaras-felhos idojaras-havazas idojaras-kodos idojaras-napos idojaras-szakadozott-felhos idojaras-viharos idojaras-zaporos

Rám-szakadék – Dobogókő - Vadállókövek

Vitalitást fokozó túra, az őszi ezerszínű erdőben, jó levegőn, jó társasággal

Autóbuszos ajánlatok
42 nap indulásig

Időpont: 2020. szept. 27.

Részvételi díj: 4 400 Ft/felnőtt

Utastájékoztató

Időpont: 2020. szeptember 27., vasárnap

Részvételi díj: 4400 Ft/fő.  Gyermek kedvezmény: 3400 Ft/fő, 12 éves korig. Részvételi díj tartalmazza az utazást (külön busszal), a túravezetést, és az elmaradhatatlan „energia bombát”.

Túra részletei

Találkozás: 7.30-kor a Komjádi uszoda főbejáratától balra, 100 méterre az Irgalmasrendi Kórház parkolójában.

Indulás: 7.45-kor, autóbusszal. Pontosan indulunk az autóbusszal. Az udvariasság szabályainak megfelelő néhány percet kivárjuk, de légy te is udvarias, ne várasd a pontosan érkezőket. Előre nem látható probléma merülne fel, telefonálj időben, hogy ha van lehetőségünk segíteni tudjunk.

Az utóbbi időkben divatba jött szurdoktúrák a szomszédos országokba csábítottak bennünket, miközben a rég elfeledett Rám-szakadék-ahol természetesen mindenki járt már legalább egyszer - már lehet, hogy egészen más arcát mutatja, mint ahogy megismerted.
Tarts velünk szeptember 27-én hazánk legizgalmasabb szurdokvölgyébe és Dobogókőre, ami egyes vélekedések szerint a Föld legerőteljesebb energiaközpontja!
A Pilis ahová túránkat szervezzük, a Kárpát-medence  kitüntetett helye, spirituális központja, őseink szerint az a pont, ahol "az Ég és a Föld összeér".
Földünk szívcsakrája pedig éppen Dobogókő és környékén, azaz a Pilisben - egyes vélekedések szerint a Rám-hegyen, a Ferenczy-sziklánál - található.
Ez a hely, egyesek szerint, ahol a „Föld szíve dobog”.

A túra során tájba illően fotós ötleteket is kaphatsz, hogy további utazásaidon a legjobb táj, vagy akcióképet tudd elkészíteni.A túra közben Dobogókőn, beülünk egy hangulatos vendéglőbe megpihenni és a fakultatív ebédünket itt tudjuk elfogyasztani.

A túra útvonala: Dömös - Rám-szakadék - Dobogókő - Prédikálószék - Vadállókövek - Dömös. Táv: kb: 17-18 km. Szintemelkedés kb: 400 m. Középnehéz túra.

A túrát azoknak ajánljuk, akik szeretnek az utazások során teljesen kikapcsolódni, szeretik érezni a bőrükön, és a zsigereikben a természet energiáit és képesek megpihenni, rácsodálkozni a világ szépségeire.
A fotós program csak hab a tortán...

 

 

 

Fontos tudnivalók

  Bizonytalan időjárás esetén 6.00 - 7.00 között hívd a 06-70/935-3988 mobilszámot!
  Itt megtudhatod, hogy elindítjuk-e a túrát, vagy esetleg áttesszük egy másik napra.

  Mindenkinek nagyszerű kikapcsolódást, és felejthetetlen sport élményeket kívánunk.

Az úton Veled tart:
Stéger András
Rekreál Aktív Kft ügyvezetője,
nemzetközi minősítésű síoktató,
túravezető
A két síszezon között csak úgy tudom elviselni az átmeneti napokat, hogy egyik nyeregből a másikba szállva, lovastúrákat vezetek vagy éppen lovaglást oktatok kicsiknek és nagyoknak. De sokszor találnak kerékpár nyergében vagy a kenu ülésben, amint gyönyörű tájakra kalauzolom el a velem túrázókat. Hobbimnak a fotózásnak köszönhetően, nagyon sok szép képet találtok a túrákról a Galériánkban is. Bemutatkozás »
A változás jogát fenntartjuk.
Még van szabad helyünk
Jelentkezési határidő:
2020. szeptember 26.
Stéger Nusi
kiutazási referens
Hasznos linkek
Utastájékoztató
Árfolyamok
EUR 346.11
USD 292.99
CZK 13.25
RON 71.57
HRK 45.93
CHF 321.84